Kondiittorista

Heippa!

Olen Sanni, Hergun yrittäjä. Valmistuin vuonna 2011 leipuri-kondiittoriksi Pirkanmaalla, ja myöhemmin elämä kuljetti Kuopioon. Täällä on ollut hyvä toteuttaa unelmaani ja elää perheen kanssa.

Rakastan kaikkea käsillä tekemistä ja nautin, kun saan toteuttaa mitä mielenkiintoisempia luomuksia. Haluan tarjota asiakkailleni mieleenpainuvia makuelämyksiä ja houkuttelevia herkkuja.

Jo kouluaikoina nautin haasteista ja taidokkaista leivonnaisista. Vuonna 2011 voitin Suomen mestaruuden yhdessä koulukaverini kanssa Rinkeli Grand Prix -kilpailussa. Into uuden oppimiseen koukutti ja sain olla mukana myös useissa MM-kisoihin valmistavissa koulutuksissa.

Kakkuleipomo Herggu on vuonna 2021 perustettu kotileipomo Kuopiossa. Leivon vain tilauksesta ja välillä tuotteitani on saatavilla erilaisina kampanjoina. Minulta löytyy hygieniapassi ja kotimme on hyväksytty elintarvikehuoneistoksi.

Ammattitaitoni ja vahvan omakohtaisen kokemukseni vuoksi minulla on lupa valmistaa gluteenittomia leivonnaisia. Leipomossa käytetään myös gluteenia sisältäviä viljoja, mutta raaka-aineet ja työvälineet säilytetään erillään ettei kontaminaatiota tapahdu.

Kiva, kun löysit sivuilleni, ollaan yhteydessä!