Tilausohjeet

Yritykseni on tilausleipomo ja tilaukset otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä. Suosittelen tilaamaan kakut ja muut leivonnaiset heti kun ajankohta on tiedossa, viimeistään kuitenkin viikkoa ennen kyseistä herkuttelupäivää. Välillä leivonnaisia on mahdollista toteuttaa lyhyemmälläkin tilausajalla, riippuen muusta tilausmäärästä. Voit ottaa minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai somessa. Otan tilauksia vastaan korkeintaan noin puolen vuoden päähän.

Allergiat ja erityisruokavaliot

Kerrothan kaikki mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot leivonnaisia tilatessa. Kotileipomossani käsitellään mm. viljoja, maitotuotteita, kananmunia, lihatuotteita, kalaa, äyriäisiä, pähkinöitä ja manteleita.

Vaikka tilassa käsitellään gluteenia sisältäviä viljoja, gluteenittomat tuotteet ovat täysin gluteenittomia.
Gluteenittomat tuotteet valmistetaan eri aikaan, erillisillä raaka-aineilla ja välineillä. Ammattitaitoni ja vahva omakohtainen kokemus mahdollistaa gluteenittomien leivonnaisten valmistamisen.

Kerrothan, jos leivonnaisia on syömässä raskaana oleva henkilö, niin osaan huomioida raaka-aineet sopiviksi. Tuotteissani käytän lähes aina pastöroituja tuorejuustoja ja suosin suomalaisia elintarvikkeita.

Kakuissa käytettävät aidot kukat eivät ole syöntikelpoisia. Kukat pestään, kuivataan ja suojataan tarvittaessa elintarvikekäyttöön tarkoitetuilla suojilla. Huomioithan, että hyvästä puhdistuksesta huolimatta kukissa voi olla pieneliöitä!

Kuljetus

Leivonnaiset noudetaan sovitusti kotileipomoltani Hiltulanlahdesta. Kakut ja muut leivonnaiset pakataan tukeviin kakku- ja leivoslaatikoihin. Leivonnaiset saattavat kuitenkin päästä liikkumaan laatikoissa kuljetuksen aikana, joten suosittelen kuljetusta tasaisella alustalla auton takakontissa tai jalkatilassa. Ei koskaan penkillä!

Kakku on mahdollista tarkistaa noutohetkellä. Luovutuksen jälkeen vastuu leivonnaisista siirtyy asiakkaalle. Kuljetuksesta tai säilytyksestä syntyvät virheet eivät ole yrittäjän vastuulla.
Otathan useita kylmäkalleja mukaan kuljetuksen ajaksi ja viilennät auton mahdollisimman viileäksi. Tuotteiden noudon jälkeen ei saa enää pysähtyä esim. pikaisesti kauppaan tms. jottei kylmäketju katkeaisi. Kesähelteillä minulla on oikeus olla luovuttamatta tilattuja tuotteita, jos tarvittavia viilentäviä toimenpiteitä ei ole otettu huomioon kuljetuksen ajaksi.

Kuljetan vain isompia tilauksia sopimuksen mukaan alkaen 30–50€ riippuen matkan pituudesta. Hääkakkujen kuljetus alkaen 50€.

Hahmokakut

Hahmokakuissa käytän koristeena leluja tai valmiita kakkukuvia, joista on maksettu jo lisenssimaksut. En muotoile kakkuihin hahmoja tai tee kakkuja, jotka rikkoisivat tekijänoikeuksia. Tällaisia ovat esim. Disney, Ryhmä Hau, Pipsa Possu, Muumit, Marimekko, jne.

Muutokset ja peruutukset

Muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 5 vrk ennen tilauksen noutoa. Myöhemmin perutuista tilauksista veloitetaan 50% hinnasta.

Pidän oikeudet muutoksiin. Ylitsepääsemättömissä tilanteissa, kondiittorin sairastuessa tai loukkaantuessa yrittäjällä oikeus perua tilaukset ilman korvausta. Tähän lukeutuu myös helposti tarttuvat taudit perheenjäsenilläni. Tällaisissa tilanteissa maksetut tilaukset palautetaan kokonaisuudessaan.

Maksu

Maksu suoritetaan ennakkoon sähköpostilaskulla. Ennen noutoa tai noudon yhteydessä asiakas näyttää kuitin todisteeksi maksusuorituksesta.

Mahdollisesta käteisellä tai Mobilepayllä maksamisesta sovittava ennakkoon.

Kysyttävää?